Novost za sve korisnike: SiteJet Builder sada dostupan u cPanelu!

  • Srijeda, 20th March, 2024
  • 10:12am

Dragi korisnici,

Uvijek težimo tome da unaprijedimo i obogatimo našu ponudu usluga kako bismo vam osigurali najbolje moguće iskustvo web hostinga. U tom duhu, uzbuđeni smo što možemo najaviti da je od sada SiteJet Builder integriran u cPanel za sve korisnike Globalhost d.o.o.! Ali, što to točno znači za vas? Hajdemo zaroniti u svijet SiteJet Builder-a i otkriti sve njegove prednosti.

 

Što je SiteJet Builder?

SiteJet Builder je moćan, ali intuitivan alat za izradu web stranica koji omogućuje korisnicima brzu i laku izradu atraktivnih, profesionalno izgledajućih web stranica bez potrebe za dubokim tehničkim znanjem. Zamišljen kao rješenje "sve-u-jednom", ovaj alat kombinira u sebi jednostavnost korištenja s bogatstvom funkcionalnosti, čineći ga idealnim izborom za poduzetnike, dizajnere, blogere i bilo koga tko želi izgraditi svoju online prisutnost.

 

Ključne prednosti SiteJet Builder-a

Jednostavnost korištenja: Zaboravite na složene kodove i dugotrajne procese dizajniranja. S SiteJet Builderom, možete povući i ispustiti elemente kako biste brzo sastavili stranice svoje web stranice.

Profesionalni predlošci: Odaberite iz široke palete predložaka dizajniranih za različite industrije i prilagodite ih svojim specifičnim potrebama.

Optimizacija za mobilne uređaje: U današnjem mobilnom svijetu, bitno je da vaša web stranica izgleda odlično na svim uređajima. SiteJet Builder osigurava da vaše stranice automatski izgledaju sjajno na desktopu, tabletu i mobilnim uređajima.


SEO prijateljski: SiteJet vam pomaže da vaša web stranica bude vidljivija u pretraživačima kroz optimizaciju za tražilice (SEO), pomažući vam da privučete više posjetitelja.


Integracije: Lako integrirajte druge alate i aplikacije s vašom web stranicom kako biste proširili njezinu funkcionalnost i poboljšali korisničko iskustvo.


Podrška i sigurnost: Uz SiteJet Builder, dolazi i miran um znajući da vaša web stranica nije samo lijepa, već i sigurna. Uz redovite sigurnosne nadogradnje i stručnu podršku, vaš online prostor nikada nije bio u boljim rukama.


Kako pristupiti SiteJet Builder-u?


Pristupanje SiteJet Builderu jednostavno je kao i njegovo korištenje. Samo se prijavite u svoj cPanel račun i potražite SiteJet Builder među dostupnim aplikacijama. S nekoliko klikova možete započeti stvaranje svoje nove web stranice ili unaprijediti postojeću.

« Nazad
Ne možete pronaći ono što tražite?

Kontaktirajte naš tim korisničke podrške koji je dostupan 24/7. Rado ćemo odgovoriti svim vašim upitima i zahtjevima.