Virtualni Privatni Serveri

Neograničen promet + Besplatna L3+L4 DDoS zaštita + IPv6 ready.

Beneficije Dedicated Servera, ali po nižoj cijeni

Naši VPS Serveri nude fleksibilnost, i kontrolu koje očekujete od Dedicated Servera ali bez visokih troškova. Idealni su za rastuće tvrtke koje trebaju visoko performantna ali ekonomična Hosting rješenja. Uz našu podršku dostupnu 24/7, naši VPS Serveri pružaju pouzdanu platformu za sve Vaše online potrebe.

OpenVZ i SolusVM Virtualni Privatni Serveri

Sortirajte listu tako što ćete kliknuti na naslov kolone
Naziv Paketa Prostor RAM Burst RAM IPv4 IPv6 Promet Mjesečna cijena
Start VPS
2x CPU jezgra
100 GB 2 GB 4 GB 1
(64 max)
/64 neograničen
49 KMNaruči
Mini VPS
2x CPU core
150 GB 3 GB 6 GB 1
(64 max)
/64 neograničen
72 KMNaruči
Midi VPS
4x CPU core
200 GB 4 GB 8 GB 1
(64 max)
/64 neograničen
88 KMNaruči
Maxi VPS
6x CPU core
300 GB 5 GB 10 GB 1
(64 max)
/64 neograničen
127 KMNaruči
 Sve navedene cijene su sa uračunatim PDV-om.

Tehničke specifikacije i dodatne opcije

Ne možete pronaći ono što tražite?

Bez panike, pošaljite nam upit sa željenom konfiguracijom putem linka ispod, i napravit ćemo ponudu prilagođenu Vašim potrebama. Zatraži ponudu

   
 • Zadovoljstvo je sarađivati sa Global–om, definitivno najboljom hosting kompanijom u Bosni i Hercegovini. Vrhunska usluga, u trendu sa novim tehnologijama, 24-satna podrška koja promptno rješava sve probleme, pristupačne cijene. Tople preporuke za sve one koji su u bilo kakvoj nedoumici prilikom izbora idealnog hosting partnera. Partnera koji će vas definitivno riješiti svih briga za vaše online projekte.

  Adi Djukić, CEO, Agencija Web Studio

 • Od kada smo zaključili suradnju i svoje poslovanje prebacili kod Globalhost d.o.o., veliki teret oko izbora kvalitetnog web hosting rješenja za naše Klijente smo oklonili. Od prvoga dana poslovanja smo zadovoljni stručnom podrškom koju nam uvijek na vrijeme pruža Globalhost i imamo samo riječi hvale za ovu kuću! :)

  Vlado Petrović, dipl.ing.rač., CEO e-inženjering Studio Mostar

 • Od strane tima iz firme Globalhost smo uvijek dobijali blagovremen odgovor za bilo koji problem ili savjet. Trenutno imamo zakupljen veliki broj web hosting paketa koje koristimo i preporučujemo svojim našim klijentima. Od samog osnivanja naše firme MAAG-Projekt 2012 godine, surađujemo sa firmom Globalhost, i možemo ih sa zadovoljstvom preporučiti.

  Amir Šehić, CEO, MAAG Projekt

 • Tehnička potkovanost, podrška te usluga Globalhost-a je u rangu sa najvećim svjetskim IT firmama. Od srca preporučujemo svima.

  Armin Efendić, mag. ing. el., CEO ProSolTech d.o.o.

 • Za dobar izbor hostinga ključno je kvalitet usluge, sigurnost, pouzdanost, ljubaznost i brzina odziva tehničke podrške. Prepoznali smo to u Globalhostu i zadnjih 5 godina uspješno sarađujemo. Zbog dinamike i prirode našeg posla, bitna nam je brzina, a rijetki su ti koji mogu da nas prate. Prema tome, sve najbolje preporuke!!!

  Haris Čavkić, IT Manager, VIA MEDIA d.o.o.

 • Prezadovoljni smo uslugama firme Globalhost, cijene su odlične a podrška im je fenomenalna, sve upite rješavaju u kratkom roku. Preporuka za svaku suradnju sa njima.

  Marko Kristić, Direktor, ELUR d.o.o.

 • Globalhost helps us perfectly with our .ba domain registrations. We are a real fan of their clear communication, quick answers, personal support and their great guide to help you through the paperwork-maze of .ba.

  Bart Mortelmans, bNamed.net

 • Besplatan transfer Želite preseliti kod nas?

  Migrirat ćemo sve Vaše podatke na naš server sasvim besplatno.

 • 99.9% Uptime Garantirano!

  Globalhost d.o.o. garantira 99.9% dostupnosti na mjesečnoj osnovi.

 • Akcijska ponuda Ostvarite uštedu

  Akcijska Web Hosting ponuda dostupna tokom cijele godine.