Uvjeti Korištenja

Uvjeti korištenja Globalhost d.o.o. servisa

OSNOVNO
Ovi uvjeti korištenja se ostvaruju izmedu pružatelja webhosting usluga (GLOBALHOST d.o.o., u daljnjem textu Globalhost) i korisnika usluga koji može biti bilo koja pravna ili fizička osoba ( u daljnjem sadržaja KORISNIK ). Uvjeti korištenja koji slijede su neophodni kako bismo osigurali što kvalitetniju uslugu svim našim korisnicima,a u isto vrijeme zadovoljili naše zakonske i moralne obaveze. U slučaju nepoštivanja bilo kojeg od dole navedenih uvjeta, rezultirat će suspenzijom korisničkog računa bez prethodnog upozorenja.

NELEGALNO KORIŠTENJE
Naši serveri su namjenjeni za korištenje zakonom dopuštenih aktivnosti. Prijenos, spremanje, distribucija informacija, podataka ili materijala kojim se krše bilo koji zakoni ili odredbe je strogo zabranjeno. To uključuje, ali se ne ograničava na: materijal zaštićen copyrightom, trademark, poslovna tajna ili ostalo intelektualno vlasništvo ili pravo korišteno bez autorizacije i materijal koji je prost, uvredljiv, predstavlja nezakonitu prijetnju, ili krši zakone kontrole izvoza. Primjeri neprihvatljivog sadržaja ili linkova:

Piratski programi
Hackerski programi ili arhive
Warez stranice
MP3
IRC botovi

Korisnik naših usluga prihvaća nadoknaditi štetu i ne kriviti Globalhost za bilo kakve tužbe proizašle iz korištenja usluga na način da štete pretplatniku ili bilo kojoj drugoj strani. Globalhost jedini odlučuje što predstavlja kršenje ovih pravila.

PREKOMJERNO KORIŠTENJE
Korisnik "shared webhosting" usluge se obvezuje da nijedan njegov web hosting korisnički račun neće zauzeti više od:

15% procesora na duže od jednog sata kontinuirano
15% radne memorije duže od jednog sata kontinuirano
15% mrežnih I/O resursa duže od jednog sata kontinuirano
15% disk I/O resursa duže od jednog sata kontinuirano
200 istovremenih konekcija prema HTTP servisu

LIVE STREAMING
Nije dozvoljeno korištenje Virtulanih Privatnih Servera i Dedicated Servera u svrhe video streaming servera. Bilo koji oblik video streaminga sa servera zakupljenih kod nas će se smatrati kršenjem uvjeta korištenja!

IRC
Trenutno ne dozvoljavamo upotrebu IRC, Egg Drops, BNC, kao ni IRC botova na našim serverima. Fajlovi sa smjernicama na IRC ili bilo koje gore navedeno su zabranjeni. Isto tako i bilo koji program koji djeluje kao irc server ili pruza chat usluge u pozadini nije dozvoljen.

PROXY
Na zakupljenoj Shared webhosting usluzi ne dozvoljavamo nikakve proxy servere, ni za osobnu kao ni za poslovnu upotrebu. Fileovi koji djeluju ili se ponasaju kao proxy, ili sa smjernicama na proxy ili bilo sto slicno su zabranjeni.

BACKGROUND PROCESI I SLIČNO
Na zakupljenoj Shared webhosting usluzi nisu dozvoljeni background programi kao što su IRC botovi; eggdrop; BitchX; XiRCON; i bilo koji drugi programi koji ometaju normaln rad servera.

UCE (UNSOLICITED COMMERCE EMAIL) ILI SPAM
Spaming, ili slanje velike količine neželjenih e-mail poruka, sa ili preko servera koje hosta Globalhost, ili upotreba e-mail adrese koju opslužuje Globalhost je u potpunosti zabranjeno. Globalhost je taj koji odlučuje kada se ovo pravilo krši.

ZLOUPORABA SERVERA
Svaki pokušaj destabiliziranja ili oštećivanja Globalhost servera ili našeg korisnika je u potpunosti zabranjeno. Svako nepridržavanje svih navedenih smjernica i pravila rezultirat ce deaktivacijom korisničkog računa i/ili građanskom odgovornošću. Mi zadržavamo pravo da uklonimo bilo koji korisnički račun bez prethodne obavijesti uz predočenje razloga ukidanja dotičnog.

BACKUP
Globalhost vrši dnevne, tjedne i mjesečne backupe na svim Shared Webhosting serverima. Globalhost nije odgovoran za izgubljene podatke, vrijeme, prihod ili bilokoje druge resurse zbog loših backupa ili nepostojećih backupa.

ODGOVORNOSTI KORISNIKA
KORISNIK je odgovoran za sve aktivnosti koje potječu sa njegovog korisničkog računa, osim ako se ne dokaže da je žrtva vanjskog hackinga ili krivotvorenja adrese. KORISNIK je odgovoran za osiguravanje vlastitog korisničkog imena i lozinke. KORISNIK preuzima odgovornosti za sav materijal na svojoj web stranici, koji postavi netko drugi. Upotreba Globalhost usluga zahtjeva određenu razinu znanja korištenja Internet jezika, protokola i programa.

AKTIVNOSTI KOJE PODUZIMA GLOBALHOST
Svako nepoštivanje i/ili neispunjavanje navedenih odredbi i uvjeta od strane korisnika je temelj za deaktivaciju računa. Globalhost zadržava pravo uklanjanja korisničkog računa bez prethodne obavijesti. Kada Globalhost primjeti navedena nepridržavanja svojih pravila, bit će pokrenuta istraga. Tijekom istrage, Globalhost može ograničiti korisnikov pristup u svrhu sprečavanja daljnjih potencijalno neovlaštenih aktivnosti. Ovisno o ozbiljnosti prekršaja, Globalhost može , ograničiti, suspendirati, ili ukinuti korisnikov korisnički račun i/ili poduzeti druge aktivnosti vezane uz građansku odgovornost. Ako je prekršaj kriminalno djelo, Globalhost će obavijestiti primjereni organ vlasti. Korisnici Globalhosta oslobađaju odgovornosti za štetu nastalu njima ili nekom drugome kroz upotrebu naših usluga. Globalhost usluge se nude takve kakve jesu bez ikakvih garancija, izravnih iliimplicirani. Ne tvrdimo niti garantiramo da ce naša usluga biti u potpunosti, sigurna, neprekinuta i bez pogrešaka.

PLAĆANJE
Naša usluga se isključivo temelji na pred-plaćenoj usluzi ( tzv. PRE-PAID ), koja može biti u periodima od jednog mjeseca do jedne godine. Globalhost nije dužan pružiti uslugu korisniku koji nije podmirio sva svoja dugovanja za nadolazeći naručeni period. Globalhost zadržava pravo da onemogući pristup svim uslugama KORISNIKA, ukoliko isti ima neizmirenih dugovanja prema Globalhostu, sve do izmirenja istih. Globalhost se obavezuje da ce kontaktirati KORISNIKA najkasnije 30 dana i 7 dana prije isteka zakupljene usluge, te mu ponuditi produženje ili deaktivaciju iste. KORISNIK se obavezuje da ce podmiriti sva potraživanja od Globalhost-a najkasnije 7 dana od primitka računa , osim ako nije dogovoreno drugačije. Sve Globalhost usluge se naplaćuju prema važećem cjeniku koji se može pronaći na Internet adresi www.global.ba.

PROMJENE
Globalhost zadržava pravo da dodaje, briše ili mijenja bilo koji uvjet bilo kad i bez prethodne najave.

Prihvaćanjem ovih uvjeta obavezujete se poštivati iste!

Ovaj dokument je izdan elektronskim putem, te je pravovaljan bez žiga ili potpisa odgovorne osobe.

KO SMO MI?

Poduzeće Globalhost d.o.o. je jedna od vodećih web hosting kompanija u Bosni i Hercegovini. Uslugama iz oblasti web hostinga i registracije domena se bavimo od 2002. godine. Primarni cilj poduzeća je predstaviti se na tržištu konkurentnim cijenama, te pouzdanom i kvalitetnom web hosting uslugom. Globalhost d.o.o. nije preprodavač hosting usluga! Mi posjedujemo vlastiti data centar smješten u Bosni i Hercegovini. Direktni optički linkovi prema svim većim Internet provajderima u Bosni i Hercegovini, mreža bazirana na Cisco opremi, DELL PowerEdge serija servera te besplatna DDoS zaštita nas stavljaju ispred konkurencije, a našim korisnicima garantiraju brz odziv te maksimalnu dostupnost servisa koje hostaju kod nas. Globalhost trenutno pruža usluge za 3741 zadovoljnih korisnika.

Želite preseliti kod nas?

Bez brige, naš tim će migrirati Vašu web stranicu sasvim besplatno!