O NAMA

Naš cilj je da oduševimo svakog kupca stručnošću i profesionalnošću

Poduzeće Globalhost d.o.o. je jedna od vodećih web hosting kompanija u Bosni i Hercegovini. Uslugama iz oblasti web hostinga i registracije domena se bavimo od 2002. godine. Primarni cilj poduzeća je predstaviti se na tržištu konkurentnim cijenama, te pouzdanom i kvalitetnom web hosting uslugom.

Zašto Globalhost?

Globalhost d.o.o. nije preprodavač hosting usluga! Mi posjedujemo vlastiti data centar smješten u Bosni i Hercegovini. Direktni optički linkovi prema svim većim Internet provajderima u Bosni i Hercegovini, mreža bazirana na Cisco opremi, DELL PowerEdge serija servera te besplatna DDoS zaštita nas stavljaju ispred konkurencije, a našim korisnicima garantiraju brz odziv te maksimalnu dostupnost servisa. Globalhost trenutno pruža usluge za 4526 zadovoljnih korisnika.

vlastiti data centar
Mi nismo preprodavači Web Hosting usluga

Globalhost d.o.o. nije preprodavač Web Hosting usluga. Sve naše usluge su bazirane na vlastitoj infrastrukturi, u vlastitom Data Centru u Bosni i Hercegovini.

Naše cijene su finalne i bez skrivenih troškova
Sve prikazane cijene su finalne i bez skrivenih troškova

U skladu sa zakonom, sve cijene prikazane na našoj web stranici su finalne, bez skrivenih troškova i sa uračunatim PDVom po stopi od 17%.

Mi sve radimo s ljubavlju
Sve što radimo, radimo na obostrano zadovoljstvo

Klijenti su nam uvijek na prvom mjestu. Počinjemo sa najvišim nivoom usluge, osigurali smo Vam pouzdane i povoljne usluge, a podrška Vam je na raspolaganju 24/7.

DDoS zaštita je besplatna za sve korisnike naših usluga
DDoS zaštita je besplatna za SVE korisnike naših usluga

Dok druge kompanije naplaćuju enormne iznose za DDoS zaštitu svojih klijenata, svi naši klijenti su zaštićeni od DDoS napada, bez dodatne naknade.

Besplatna migracija Vaše web stranice na naš web hosting
Besplatna migracija Vaše web stranice na naš web hosting

Niste zadovoljni trenutnim pružateljem usluge? Želite preseliti kod nas, a ne znate kako migrirati Vaše podatke? Bez brige, naš tim će izvršiti migraciju za Vas, sasvim besplatno.

Naša podrška je uvijek besplatna, čak i kada nas kontaktirate telefonski
Naša podrška je uvijek besplatna, čak i kada nas kontaktirate telefonski

Pored e-mail kontakta i support ticket sistema, naš tim za podršku Vam stoji na raspolaganju i putem besplatnog broja telefona 080 086 456.

Želite preseliti kod nas?

Bez brige, naš tim će migrirati Vašu web stranicu sasvim besplatno!