Partner program

Ostvarite zaradu preprodavajući naše usluge

Postanite naš partner i zarađujte od preprodaje naših usluga

Globalhost partner program je namijenjen svima koji se bave izradom web stranica, kao i individualcima koji jednostavno žele da preprodaju naše usluge a da pri tome ostvare zaradu u visini popusta čak i do 50%. Naš partner program funkcionira jednostavno. Ukoliko imate 5 ili više usluga koje hostate ili želite da ih hostate kod nas, dovoljno je da kontaktirate naš odjel prodaje (prodaja@global.ba) i zatražite da Vam se odobri pristup u naš partner program.

Koje usluge su uključene u partner program?

Pristupanjem u naš partner program možete ostvariti popust na naše sljedeće usluge:
Web Hosting
Reseller Hosting
Virtualne Privatne Servere
Dedicated Servere (maksimalan popust 30%)
Shoutcast Hosting

Svi web hosting paketi uključuju besplatnu domenu, te se popust odnosi i na domenu koja je naručena uz web hosting.

Visina popusta za usluge koje su uključene u partner program:

5 - 10 prodatih usluga - 20% popusta
10 - 20 prodatih usluga - 30% popusta
20 - 40 prodatih usluga - 35% popusta
40 i više prodatih usluga - 40% popusta

START HOSTING paketa čini uglavnom cijena domene, te stoga START HOSTING paket nije uključen u partner program i nije moguće ostvariti popust na navedeni paket.

Za pristup u partner program kontaktirajte odjel prodaje.

KO SMO MI?

Poduzeće Globalhost d.o.o. je jedna od vodećih web hosting kompanija u Bosni i Hercegovini. Uslugama iz oblasti web hostinga i registracije domena se bavimo od 2002. godine. Primarni cilj poduzeća je predstaviti se na tržištu konkurentnim cijenama, te pouzdanom i kvalitetnom web hosting uslugom. Globalhost d.o.o. nije preprodavač hosting usluga! Mi posjedujemo vlastiti data centar smješten u Bosni i Hercegovini. Direktni optički linkovi prema svim većim Internet provajderima u Bosni i Hercegovini, mreža bazirana na Cisco opremi, DELL PowerEdge serija servera te besplatna DDoS zaštita nas stavljaju ispred konkurencije, a našim korisnicima garantiraju brz odziv te maksimalnu dostupnost servisa koje hostaju kod nas. Globalhost trenutno pruža usluge za 4126 zadovoljnih korisnika.

Želite preseliti kod nas?

Bez brige, naš tim će migrirati Vašu web stranicu sasvim besplatno!