Izrada Web Stranica

Lista kompanija koje se bave pruzanjem usluga izrade Web Stranica

Cijenjeni posjetitelji,

Iako se mi primarno bavimo pružanjem Web Hosting usluga, prepoznajemo važnost kvalitetnog Web dizajna za Vašu online prisutnost. Da bismo Vam olakšali potragu za pouzdanim, i profesionalnim dizajnerima Web stranica, odlučili smo Vam predstaviti naše partnere koji se bave pružanjem upravo te vrste usluga.
Napomena: Globalhost d.o.o. ne nudi, i ne pruža usluge Web dizajna, ali smo s ponosom surađivali sa ispod navedenim partnerima u pogledu Web hostinga. Ukoliko ste u potrazi za Web dizajnerima, kako biste osvježili dizajn Vaše Web stranice ili istoj pružili novi izgled, toplo preporučujemo da pregledate kreacije sljedećih dizajnera, a ukoliko Vam se njihovi radovi dopadnu, možete ih kontaktirati izravno.

WEB Studio d.o.o.

Kneza Domagoja 12, 88000 Mostar, BiH
Telefon:+387 36 320 033
Mobitel: +387 61 222 505
Email: info@webstudio.ba
Web: www.webstudio.ba

Agencija WEB STUDIO je full service internet marketing agencija. Možemo se pohvaliti sa brojem od 300+ klijenata na domaćem i stranom tržištu. Certificirani smo konzultanti u oblasti internet marketinga za mala i srednja preduzeća u BiH.

MAAG Projekt

Školska br. 22, 75270 Živinice, BiH
Telefon:+387 35 774-444
Email: info@maag-projekt.com
Web: www.maag-projekt.com

Firma MAAG Projekt d.o.o. osnovana je 2012. godine. Od tada uspješno poslujemo u BiH, ali i zemljama EU-a, gdje smo stekli mnoga priznanja svjetski renomiranih stručnjaka na polju web dizajna, optimizacije web stranica i online marketinga

VIA Media

Vrbaska br. 1, 71000 Sarajevo, BiH
Telefon:+387 33 720-020
Web: www.viamedia.ba

Usluge koje nudimo uključuju istraživanje, strateško planiranje, brand strategija, dizajn, web dizajn, medijsko planiranje i zakup, oglašavanje, promocije, digitalne projekte, odnose s javnošću, video i audio produkciju.

Elur Kiseljak

Žrtava domoviskog rata 2, 71250 Kiseljak, BiH
Telefon:+387 30 877-173
Email: info@elur.ba
Web: www.elur.ba

Firma „ELUR“ d.o.o. je locirana u centru Kiseljaka i bavi se prodajom računara, računarske opreme, fiskalnih uređaja, te izradom web stranica. Više informacija o uslugama koje nudimo možete pogledati na našoj web stranici.