FAFAFA Globalhost d.o.o. - Najkvalitetniji Web Hosting u Bosni i Hercegovini

WEB DIZAJN

Prvi korak za Vašu prezentaciju na Internetu!

Globalhost d.o.o. ne nudi usluge izrade web stranica ali Vam možemo preporučiti neke od provjerenih kompanija sa kojima surađujemo, a koje su ujedno i naši klijenti web hosting usluge. Ispod možete pogledati listu poduzeća koja nude usluge web dizajna. Navedena poduzeća možete kontaktirati putem njihove web stranice.

Insideo
www.insideo.eu

Insideo je tvrtka specijalizirana za izradu mobilnih i web rješenja. U proteklih 10 godina surađivali smo sa više od 50 klijenata diljem svijeta, te smo sudjelovali u razvoju njihove mobilne strategije i digitalne prisutnosti.

Insideo
www.webstudio.ba

Agencija WEB STUDIO je full service internet marketing agencija. Možemo se pohvaliti sa brojem od 300+ klijenata na domaćem i stranom tržištu. Certificirani smo konzultanti u oblasti internet marketinga za mala i srednja preduzeća u BiH.

MAAG Projekt
www.maag-projekt.com

Firma MAAG Projekt d.o.o. osnovana je 2012. godine. Od tada uspješno poslujemo u BiH, ali i zemljama EU-a, gdje smo stekli mnoga priznanja svjetski renomiranih stručnjaka na polju web dizajna, optimizacije web stranica i online marketinga.

Insideo
www.viamedia.ba

Usluge koje nudimo uključuju istraživanje, strateško planiranje, brand strategija, dizajn, web dizajn, medijsko planiranje i zakup, oglašavanje, promocije, digitalne projekte, odnose s javnošću, video i audio produkciju.

Insideo
www.prosoltech.com

Naš spektar obuhvata od razvoja hardvera i softvera prema internacionalnim normama IEC61508, IEC61511, ISO26262, funkcionalne sigurnosti, mašinskog inženjeringa, dizajna PLC layouta-a pa sve do kreacije web aplikacija i stranica.

Elur
www.elur.ba

Firma „ELUR“ d.o.o. je locirana u centru Kiseljaka i bavi se prodajom računara, računarske opreme, fiskalnih uređaja, te izradom web stranica. Više informacija o uslugama koje nudimo možete pogledati na našoj web stranici.

KO SMO MI?

Poduzeće Globalhost d.o.o. je jedna od vodećih web hosting kompanija u Bosni i Hercegovini. Uslugama iz oblasti web hostinga i registracije domena se bavimo od 2002. godine. Primarni cilj poduzeća je predstaviti se na tržištu konkurentnim cijenama, te pouzdanom i kvalitetnom web hosting uslugom. Globalhost d.o.o. nije preprodavač hosting usluga! Mi posjedujemo vlastiti data centar smješten u Bosni i Hercegovini. Direktni optički linkovi prema svim većim Internet provajderima u Bosni i Hercegovini, mreža bazirana na Cisco opremi, DELL PowerEdge serija servera te besplatna DDoS zaštita nas stavljaju ispred konkurencije, a našim korisnicima garantiraju brz odziv te maksimalnu dostupnost servisa koje hostaju kod nas. Globalhost trenutno pruža usluge za 4438 zadovoljnih korisnika.

Želite preseliti kod nas?

Bez brige, naš tim će migrirati Vašu web stranicu sasvim besplatno!