Shoutcast radio streaming

Emitrajte radijski program širom svijeta.

Profesionalna Shoutcast Usluga

.
 • Shoutcast 100

  73 KM MJESEČNO KUPI ODMAH
  100 Slušatelja
  Maksimalan Bitrate 192 Kbps
  Neograničen promet
  Auto DJ
  WHMSonic kontrol panel
 • Shoutcast 200

  130 KM MJESEČNO KUPI ODMAH
  200 Slušatelja
  Maksimalan Bitrate 192 Kbps
  Neograničen promet
  Auto DJ
  WHMSonic kontrol panel
 • Shoutcast 300

  174 KM MJESEČNO KUPI ODMAH
  300 Slušatelja
  Maksimalan Bitrate 192 Kbps
  Neograničen promet
  Auto DJ
  WHMSonic kontrol panel
 • Shoutcast 400

  231 KM MJESEČNO KUPI ODMAH
  400 Slušatelja
  Maksimalan Bitrate 192 Kbps
  Neograničen promet
  Auto DJ
  WHMSonic kontrol panel
 Sve navedene cijene su sa uračunatim PDV-om.

Šta je Shoutcast usluga?

Shoutcast je usluga koja omogućuje emitiranja Vašeg audio programa putem Interneta. Usluga je namijenjena radio stanicama ili individulanim osobama koje žele emitirati program putem Interneta. Spremili smo Vam 4 pažljivo odabrana paketa, te uslugu možete zakupiti u skladu sa Vašim mogućnostima i potrebama. Dovoljno je da odaberete paket sa željenim brojem slušatelja, kvalitetu live streama odlučujete sami, a maksimalno do 192 Kbps.

Naša Shoutcast usluga nema ograničenja po pitanju protoka podataka. Kvaliteta streaminga je izražena u Kbps (kilobit po sekundi), a emitirani bitrate može biti od 32 pa sve do 192 Kbps. Sve cijene navedene u tabeli iznad su bez dodatnih i skrivenih troškova, i sa uračunatim PDVom.

   
 • Zadovoljstvo je sarađivati sa Global–om, definitivno najboljom hosting kompanijom u Bosni i Hercegovini. Vrhunska usluga, u trendu sa novim tehnologijama, 24-satna podrška koja promptno rješava sve probleme, pristupačne cijene. Tople preporuke za sve one koji su u bilo kakvoj nedoumici prilikom izbora idealnog hosting partnera. Partnera koji će vas definitivno riješiti svih briga za vaše online projekte.

  Adi Djukić, CEO, Agencija Web Studio

 • Od kada smo zaključili suradnju i svoje poslovanje prebacili kod Globalhost d.o.o., veliki teret oko izbora kvalitetnog web hosting rješenja za naše Klijente smo oklonili. Od prvoga dana poslovanja smo zadovoljni stručnom podrškom koju nam uvijek na vrijeme pruža Globalhost i imamo samo riječi hvale za ovu kuću! :)

  Vlado Petrović, dipl.ing.rač., CEO e-inženjering Studio Mostar

 • Od strane tima iz firme Globalhost smo uvijek dobijali blagovremen odgovor za bilo koji problem ili savjet. Trenutno imamo zakupljen veliki broj web hosting paketa koje koristimo i preporučujemo svojim našim klijentima. Od samog osnivanja naše firme MAAG-Projekt 2012 godine, surađujemo sa firmom Globalhost, i možemo ih sa zadovoljstvom preporučiti.

  Amir Šehić, CEO, MAAG Projekt

 • Tehnička potkovanost, podrška te usluga Globalhost-a je u rangu sa najvećim svjetskim IT firmama. Od srca preporučujemo svima.

  Armin Efendić, mag. ing. el., CEO ProSolTech d.o.o.

 • Za dobar izbor hostinga ključno je kvalitet usluge, sigurnost, pouzdanost, ljubaznost i brzina odziva tehničke podrške. Prepoznali smo to u Globalhostu i zadnjih 5 godina uspješno sarađujemo. Zbog dinamike i prirode našeg posla, bitna nam je brzina, a rijetki su ti koji mogu da nas prate. Prema tome, sve najbolje preporuke!!!

  Haris Čavkić, IT Manager, VIA MEDIA d.o.o.

 • Prezadovoljni smo uslugama firme Globalhost, cijene su odlične a podrška im je fenomenalna, sve upite rješavaju u kratkom roku. Preporuka za svaku suradnju sa njima.

  Marko Kristić, Direktor, ELUR d.o.o.

 • Globalhost helps us perfectly with our .ba domain registrations. We are a real fan of their clear communication, quick answers, personal support and their great guide to help you through the paperwork-maze of .ba.

  Bart Mortelmans, bNamed.net

 • Besplatan transfer Želite preseliti kod nas?

  Migrirat ćemo sve Vaše podatke na naš server sasvim besplatno.

 • 99.9% Uptime Garantirano!

  Globalhost d.o.o. garantira 99.9% dostupnosti na mjesečnoj osnovi.

 • Akcijska ponuda Ostvarite uštedu

  Akcijska Web Hosting ponuda dostupna tokom cijele godine.