Spring Web Hosting

20 GB prostora + Neograničen promet + Besplatan SSL certifikat + Besplatna L3+L4 DDoS zaštita.

Šta je cPanel Shared Hosting?

cPanel Shared Web Hosting je usluga koji omogućuje smještaj više web stranica na jednan web serveru sa instaliranim cPanel kontrol panelom. Ovo je najekonomičnija opcija za hostanje web stranica, jer prosječni trošak zakupa i održavanja servera otplaćuje više korisnika. Iako je Shared Hosting povoljan način za poslovanje, nije preporučljiv za web stranice koje imaju velik broj posjeta ili zahtijevaju dodate aplikacije koje nisu podržane u standardnim web hosting paketima. Takvim web stranicama najbolja opcija je Dedicated Server.

cPanel je online Linux-bazirani web hosting kontrolni panel koji korisnicima pruža vizualni interfejs te alate za automatizaciju, koji su dizajnirani da pojednostave proces hostanja web stranice i sve ostale radnje vezane za upravljanje web hostingom. cPanel svojom strukturom omogućuje administratorima, preprodavačima i krajnjim korisnicima da kontrolišu različite aspekte administracije web stranica i servera, a sve pomoću web browsera. Pored GUI-ja, cPanel ima i CLI pristup te API koji omogućuje hosting kompanijama i programerima automatizaciju standardnih procesa administriranja sistema.


Detaljan pregled dodataka akcijskog paketa iz naše ponude

cPanel Shared Hosting

Neograničen promet + Besplatna domena
Besplatan SSL certifikat + Besplatna DDoS zaštita, te mnoge druge pogodnosti.

Spring Web Hosting

Sharing cpanel Hosting72 KM GODIŠNJE NARUČI HOSTING
Prostor na SSD disku 20 GB
Mjesečni promet Neograničen
Addon domene 0
Parked domene 0
Maksimalni resursi procesora (CPU) 3x CPU jezgre
Radna memorija (RAM) 3 GB
EP (ulazni procesi na web server) 40
Inodes (maksimalan broj fajlova) 350.000
MySQL/MariaDB baza Neograničeno
E-mail adresa Neograničeno
Poddomena Neograničeno
Naruči Hosting NARUČI - 72 KM
CGI/PERL/PHP Included
cPanel kontrol panel Included
Automatski backup Included
Besplatna DDoS zaštita Included
Besplatan cPanel SSL certifikat Included
IPv6 Adresa Included
HTTP/2 podrška Included
Multi PHP verzije Included
Softaculous Autoinstaller Included
Naruči Hosting NARUČI - 72 KM
Secure PaymentSecure PaymentPayment methods

Spring Web Hosting

72 KM GODIŠNJE NARUČI HOSTING

Besplatan SSL Certifikat

Automatska sigurnost za sve Vaše hostane domene

Besplatan SSL Certifikat

SSL (Secure Sockets Layer) certifikat je dio koda na web serveru koji omogućuje sigurnu razmjenu informacija između posjetitelja Vaše web stranice i servera na kojem se Vaša web stranica nalazi, te doprinosi cjelokupnom povjerenju posjetitelja web stranice u Vašu web adresu i Vas. Globalhost d.o.o. nudi besplatan SSL certifikat svim korisnicima shared web hosting usluge. Besplatni certifikat izdaje cPanel kao CA (Certificate Authority) u suradnji s Comodom.

   
 • Zadovoljstvo je sarađivati sa Global–om, definitivno najboljom hosting kompanijom u Bosni i Hercegovini. Vrhunska usluga, u trendu sa novim tehnologijama, 24-satna podrška koja promptno rješava sve probleme, pristupačne cijene. Tople preporuke za sve one koji su u bilo kakvoj nedoumici prilikom izbora idealnog hosting partnera. Partnera koji će vas definitivno riješiti svih briga za vaše online projekte.

  Adi Djukić, CEO, Agencija Web Studio

 • Od kada smo zaključili suradnju i svoje poslovanje prebacili kod Globalhost d.o.o., veliki teret oko izbora kvalitetnog web hosting rješenja za naše Klijente smo oklonili. Od prvoga dana poslovanja smo zadovoljni stručnom podrškom koju nam uvijek na vrijeme pruža Globalhost i imamo samo riječi hvale za ovu kuću! :)

  Vlado Petrović, dipl.ing.rač., CEO e-inženjering Studio Mostar

 • Od strane tima iz firme Globalhost smo uvijek dobijali blagovremen odgovor za bilo koji problem ili savjet. Trenutno imamo zakupljen veliki broj web hosting paketa koje koristimo i preporučujemo svojim našim klijentima. Od samog osnivanja naše firme MAAG-Projekt 2012 godine, surađujemo sa firmom Globalhost, i možemo ih sa zadovoljstvom preporučiti.

  Amir Šehić, CEO, MAAG Projekt

 • Tehnička potkovanost, podrška te usluga Globalhost-a je u rangu sa najvećim svjetskim IT firmama. Od srca preporučujemo svima.

  Armin Efendić, mag. ing. el., CEO ProSolTech d.o.o.

 • Za dobar izbor hostinga ključno je kvalitet usluge, sigurnost, pouzdanost, ljubaznost i brzina odziva tehničke podrške. Prepoznali smo to u Globalhostu i zadnjih 5 godina uspješno sarađujemo. Zbog dinamike i prirode našeg posla, bitna nam je brzina, a rijetki su ti koji mogu da nas prate. Prema tome, sve najbolje preporuke!!!

  Haris Čavkić, IT Manager, VIA MEDIA d.o.o.

 • Prezadovoljni smo uslugama firme Globalhost, cijene su odlične a podrška im je fenomenalna, sve upite rješavaju u kratkom roku. Preporuka za svaku suradnju sa njima.

  Marko Kristić, Direktor, ELUR d.o.o.

 • Globalhost helps us perfectly with our .ba domain registrations. We are a real fan of their clear communication, quick answers, personal support and their great guide to help you through the paperwork-maze of .ba.

  Bart Mortelmans, bNamed.net

 • Besplatan transfer Želite preseliti kod nas?

  Migrirat ćemo sve Vaše podatke na naš server sasvim besplatno.

 • 99.9% Uptime Garantirano!

  Globalhost d.o.o. garantira 99.9% dostupnosti na mjesečnoj osnovi.

 • Akcijska ponuda Ostvarite uštedu

  Akcijska Web Hosting ponuda dostupna tokom cijele godine.